Mindenmás

Autós üldözés volt Vásárhelyen, a sofőr még egy macskát is elütött

Egy száguldozó Skoda személyautó borzolta fel a közlekedők idegeit még pénteken kora délután Hódmezővásárhelyen. A járművet, nyomában egy rendőrautóval a Károlyi és a Jókai utcán tartózkodók szúrták ki. A Skoda vezetője a Jókai utcai kereszteződésben ugyanis – a szemtanúk szerint – lassítás nélkül száguldott át, írta meg a Hódpress.

Pénteken délután nagy sebességgel menekült a rendőrök elől egy Skoda, a Károlyi és Jókai utcákon át Hódmezővásárhelyen. A szemtanúk elmondása alapján a külföldi rendszámmal rendelkező autó sofőrje a száguldozás közben egy macskát is elütött a Károlyi utcában.

Fotó: hodpress.hu, Egy (nem városi) térfigyelő kamera által rögzített kép a száguldó járműről.

Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-Főkapitányság tájékoztatta a lapot, kollégáik péntek délután figyeltek fel a közúti közlekedés szabályait megsértő gépjárművezetőre Hódmezővásárhelyen. A folyamatban lévő eljárásra tekintettel viszont az ügyben további információt nem áll módjukban adni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: hodpress.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb