Kikapcs

Ne hagyja ki: Kautzky Armand vendégeskedik Szegeden a Délvidék Házban! Mutatjuk a részleteket (videó)

Szeged legfrissebb kulturális eseménye egy olyan filmvetítés, amely nemcsak a mozi szerelmeseinek ígér felejthetetlen élményt, de mindenki számára kínál egy utazást Magyarország múltjának mélyére, ahol a történelem és a sorsok kereszteződnek. A Szeged365.hu büszkén ajánlja figyelmetekbe a “Szeretlek, Faust” című film vetítését, mely egy rendkívüli történetet mesél el nekünk, Mindszenty József és Jávor Pál életén keresztül. Exkluzív különlegesség, hogy Kautzky Armand is érkezik az estére!

Szeged vadonatúj mozijában, Újszegeden a Délvidék Házban élvezhetjük ezt a különleges estét: a belépő 2500Ft, benne van az est, és a mozi is egyben. A z exkluzív kulturális est tehát február 23-án, 18:00 órakor kezdődik. Itt megjegyeznénk, hogy ez a film nem csupán egy alkotás a sok közül; egy életre szóló utazásra hív, amely során a nézők együtt járhatják be a magyar XX. századi történelem viharos eseményeit két rendkívüli személy, a püspök és a színész életén keresztül. A találkozásukból kiindulva egy olyan pokoljárás veszi kezdetét, amely során Jávor végigvezeti Mindzsentyt életének legfontosabb állomásain, megmutatva neki a múltat és a jövőt, hogy végül a püspök maga dönthessen sorsa felől. De nem spoilerezünk, gyertek minél többen.

Egyébként érdemes tudni azt is, hogy a film alapjául szolgáló színdarab tizenhat évig volt műsoron, és most a filmvásznon is folytatódik a sikersorozat, a színpadi előadásban látott színészekkel, köztük Lux Ádám, Kautzky Armand és Tóth Tamás főszereplésével. A “Szeretlek, Faust” írója és rendezője, Pozsgai Zsolt, és operatőre, Győri Márk, együtt alkottak meg egy olyan filmélményt, amely méltó módon tiszteleg a magyar történelem és kultúra előtt.

A filmvetítés különleges vendége, Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas magyar színművész, aki személyes élményeivel és gondolataival teszi még emlékezetesebbé az estét. A szervezők azt is elárulták nekünk, hogy eleinte lesz egy kis felvezetés, majd utána jön a filmvetítés, és utána az est még folytatódik Kautzky Armand-al. Mi már a helyszínen kérdeztük meg Hudák Annát arról, mi várható ezen az esten:

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részese legyen egy olyan estének, ahol a történelem és a sorsok kereszteződnek. Jegyeket most vedd meg, csak 2500 forint. On-line jegyvásárlás ITT: Kautzky Armand!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb