Mindenmás

Körbekordonozott aknafedlapot kerülgetnek az emberek már több mint egy hete Újszegeden, a Bérkert utcában – mutatjuk, meddig marad ez az állapot

“Miután ez a tákolmány legalább vasárnap óta minden változtatás nélkül ott van, munkálatoknak nyomát sem látom, ellenben nagyon balesetveszélyes, különösen sötétben – gondoltam, most már hangot adok értetlenségemnek” – jelent meg egy poszt a hétvégén az egyik szegedi csoportban, mely szerint a Bérkert utca és a Közép fasor kereszteződésénél az úttest közepén található aknafedlap körbe van kerítve kordonokkal, amitől igazán nehézkes lett a közlekedés.

Mint kiderült, a Szegedi Vízmű dolgozik jelenleg a helyszínen, akiknél arról érdeklődtünk, hogy meddig marad a borítóképünkön is látható állapot. Válaszlevelükben azt írták, hogy:

“egy balesetveszélyes aknafedlap cseréjét végezte a Szegedi Vízmű a Bérkert utcán. A technológiai folyamat során az új aknafedlapot beépítettük, betonoztuk. Az aszfaltozást megelőzően a betonnak időre van szüksége, hogy megkössön, és elérje az előírt, megfelelő szilárdságot. Az aszfaltozásra várhatóan 1 héten belül sor kerül, azt követően szűnik meg a korlátozás” – emelték ki, tehát még egy kis türelmet kell tanúsítania az arra közlekedőknek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb