Mindenmás

Szegedre indult a busz, de elesett egy utas, aki súlyos sérüléseket szenvedett – a csongrádi rendőrök szemtanúkat keresnek

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében – tudtuk meg a rendőrégtől kedden. Mint kiderült, a Csongrádi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 11-én 9 óra 30 perc körül a Csanytelek, Radnóti Miklós utcai megállóhelyről egy Szeged felé induló helyközi autóbuszon az egyik utas elesett. A sértett a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Csongrádi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan.

Jelentkezni a Csongrádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen (Csongrád, Pacsirta u. 1-5. szám fszt. 11. ajtó), vagy telefonon a 06-63-571-510-es telefonszám 41-27 mellékén, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb