Mindenmás

Napi pakk: napsütés, 12 fok, lezárt rakpart és Milák Kristóf születésnap

Napsütéses, nyugodt időjárásra számíthatunk ma, sem szél, sem eső nem fogja zavarni ezt a gyönyörű keddi napot Szegeden! Már most szólunk: indulj picit korábban a melóba, a Huszár Mátyás rakpart még ma is le van zárva, tuti erős lesz a forgalom az utakon. Ma ünnepel Milák Kristóf, csakúgy, mint Rihanna! Reggelizz egy nagyot, és vágj bele a napba a Szeged365-tel,indulásnak itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS MILÁK KRISTÓF SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Aladár, Álmos, Elemér, Leó, Leona, Paula és Polett nevű Olvasónknak! Érdekességek:

  • 180 éve született született Munkácsy Mihály festőművész (Ecce homo, Krisztus Pilátus előtt, Golgota),
  • 58 éve Cindy Crawford amerikai szupermodell,
  • 57 éve Kurt Cobain a Nirvana együttes énekese, aki 1994-ben hunyt el,
  • 36 éve Rihanna barbadosi énekesnő, színésznő,
  • 24 éve pedig Milák Kristóf olimpiai, és világbajnok úszó, pillangóúszásban világcsúcstartó.

NAPOS IDŐNK LESZ SZEGEDEN

Kedden sok-sok napsütésre számíthatunk, csak elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor. Sokfelé élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél, de városunkban nem kell erős szélre számítani. Napközben 9 és 14 fok közötti maximumokra van kilátás Szegeden.

MÁR LEHET SZAVAZNI

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A szavazás ma kezdődött el, és számos kiváló szegedi orvosra lehet voksolni.

LE VAN ZÁRVA A RAKPART

A Tisza áradása miatt vasárnap lezárták a szegedi Huszár Mátyás rakpartot, így jobban jársz, ha egy picit előbb indulsz melóba. Az árhullám az előrejelzés szerint ma, azaz kedden tetőzik, utána apadás várható.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb