Mindenmás

Árajánlatot adni ment, de egy köteg pénzzel távozott: több, mint egymillió forintot lopott el egy idős bácsitól a férfi Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, mert tavaly nyáron egy idős férfitől több, mint egymillió forintot lopott el Szegeden – derült ki az ügyészség szerdai közleményéből.

A vád szerint a vádlott 2023. augusztusában testvérével együtt azért ment a sértett lakására, hogy az ott végzendő szobafestési munkákat felmérjék. Miután a sértett az egyeztetést követően a lakóházból a két férfit kikísérte, a vádlott észrevette, hogy a sértett egy köteg készpénzt elejtett. A vádlott a pénzre rálépett, majd mikor azt senki sem látta, felvette és azt ruházatába rejtve távozott.

VISSZAKERÜLT A PÉNZ

A terhelt a lopással a sértettnek 1.080.000 Ft kárt okozott, melyet az eljárás megindulását követően visszaadott. A Szegedi Járási Ügyészség a férfit lopás bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb