Szegedi Arcok

Vannak még jó emberek: nem kis összeget talált egy férfi Szegeden, mégis visszaadná a tulajdonosnak (frissítve)

“Teréz utcában találtam 230.000,- forintot, valami még volt a pénz mellett… Jelentkezzen a tulajdonos” – írta szerdán délelőtt egy tag a SZEGEDEN láttam, találtam nevű Facebook csoportba. A férfi ahelyett, hogy eltette volna a pénzt, szeretné visszaadni azt a tulajdonosnak.

“Valakinek jobban hiányzik. Nagyobb öröm visszaadni” – írta egy hozzászólásra válaszolva, ahol többen is kiemelték, hogy sokkal több ilyen becsületes ember kellene, mint ő. Reméljük meglesz a tulajdonos, aki biztos megkönnyebbül majd, hogy meglett a pénze. A hivatalos eljárás viszont az lenne, ha a talált pénzt leadnák a rendőrségen, de mindenképp becsülendő az akarat, és azt bizonyítja, hogy vannak még jó emberek Szegeden.

FRISSÍTVE: MEGLETT A TULAJDONOS

Cikkünk megjelenését követően szerdán arra hívta fel a figyelmet olvasónk, hogy szerencsére meglett az elveszett pénz gazdája! Mint kiderült, egy két gyermekes anyuka vesztette el a fent is említett összeget, ami így visszakerülhetett!

“Meglett a tulaj. Köszönöm az elismerő szavakat! (…”Az Apám szavát vallom én”…) Egy két gyerekes szépségszalonban dolgozó nő hagyta el a napi bevételt” – írta a férfi a csoportba.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb