GasztroSzegedi Arcok

Bazsa megmondja: „a galuska a legjobb, meg ez a gaz, a többi nem jó” – besírtunk Szeged legfiatalabb ételkritikusán, aki kíméletlenül odaszól a szegedi Vanilla Bistro séfjeinek

„A galuska a legjobb, meg ez a gaz, a többi nem jó” – mondja Bazsa a szegedi Vanilla Bistro TikTok videójában. Megtaláltuk Szeged legfiatalabb ételkritikusát, aki nem finomkodik, távol áll tőle, hogy véka alá rejtse véleményét és kíméletlen őszinteséggel elmondja, mit talál jónak, illetve rossznak az étterem különböző fogásaiban. Mindezt teszi a legőszintébb gyermeki bűbájjal és természetes humorral, így nem csoda, hogy Bazsa pillanatok alatt belopta magát a szegediek szívébe.

Bazsát nem könnyű lenyűgözni. A kisfiú minden teketóriázás nélkül már az első falat után határozott véleménnyel rendelkezik az ételekről: elmondja, ha túl sós, ha a máj, túlságosan májízű, a hal pedig halízű, vagy éppen túl fűszeres a hús, s az is kiderül, a zöldségek többsége sem győzi meg Bazsát. Az ifjú ételkritikus pedig olyan lehengerlő őszinteséggel beszél a különböző fogásokról, hogy öröm nézni, nem is szólva beszédes arcmimikájáról, ami szavak nélkül hirdeti őszinte véleményét.

https://www.tiktok.com/@vanillaszeged/video/7314339902680796448

Egy biztos, a paprikás csirke, habár túl csípős, de bejön Bazsa ízlésének, ahogy a fű ízű gaz is, de a káposzta és a paprika már „pfuj” kategória a kis ételkritikusnak, aki azt is nyíltan megmondja, ha a csirke-marha falatokat nem ajánlja senkinek. Bevalljuk, mi pillanatok alatt függők lettünk, a kis ételkritikus rajongóival egyetemben pedig a Vanilla Bistro-ban már csak olyan fogást választunk, amiről Bazsa is megmondta a tutit.

@vanillaszeged

Bazsa megmondja – Csirke-marha falatok barnamártásban sült burgonyakockákkal és grillezett zöldségekkel #ételkritika #étterem #bistro #csirke #grill #nemajánlomsenkinek #marha #vicc #gyerek #nemszertem #finom #szeged #hangulat #kóstolás

♬ eredeti hang – vanillaszeged – vanillaszeged

Az éttermet itt találod:

Vanilla Bistro Szeged

Szeged, Oroszlán utca 1

Elérhetőség:
(30) 132 0013

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb