Mindenmás

Autókat tört fel egy férfi Szegeden, az egyiket ellopta, majd el is adta

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a múlt csütörtökön lakossági bejelentés alapján fogtak el Szegeden, miközben autókat nyitott fel – tudtuk meg hétfőn az ügyészségtől.

Mint kiderült, a gyanú szerint a férfi február 22-én éjjel 10 óra után egy szegedi lakótelepen három parkoló autót kutatott át értékek után. A bejelentés alapján a férfit a rendőrök az egyik, nyitott állapotban leállított kocsi mellett igazoltatták, melynek rejtekhelyéről már a slusszkulcsát is megszerezte, és a gyújtáskapcsolóba tette.

ISKOLA MÖGÖTT LEZÁRT AUTÓT LOPOTT EL

A férfival szemben az ügyészség indítványa szerint annak is megalapozott a gyanúja, hogy még 2024. januárjában ellopott egy szegedi iskola mögött lezárt autót, majd azt eladta. Az eljárásban a gyanúsított letartóztatását a főügyészség a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta, figyelemmel ara, hogy többszörösen büntetett előéletű, vele szemben több büntetőeljárás is folyamatban van, egyikben már a bűnügyi felügyeletét is elrendelték. A férfi letartóztatását a Szegedi Járásbíróság végül elrendelte.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb