Szegedi Arcok

Lajhártempó a Török utcában – valaki jópofa táblával illusztrálta a véget nem érő munkálatokat

“Jópofa, és jól le is írja azt a véget nem érő helyzetet, ami itt zajlik” – írta szerkesztőségünknek vasárnap este Krisztina, aki két fotót is mellékelt a Kossuth Lajos sugárút és a Török utca sarkán lévő munkálatokról. Pontosabban, az ott kihelyezett tábláról, ami egy lajhárt ábrázol azt sugallva, hogy nem igazán halad a munka. Egészen pontosan így festett a helyszín tegnap este:

Olvasónk felhívta a figyelmet arra, hogy jó ideje tart már ez a felújítás, és ki tudja, mikor lesz vége… “A környéken lakóként jót nevettünk rajta, köszi az ismeretlen művésznek” – tette hozzá. Szerintünk is irtó klassz lett, reméljük, nem veszik a melósok!

MUTATJUK, MILYEN MUNKÁLATOK ZAJLANAK

A helyszínen egyébként a Szegedi Vízmű dolgozik, és októberben azt közölték, hogy nagyjából fél évig dolgoznak majd, így nem meglepő, hogy olvasóink is belefutnak a munkálatokba. Elkésve viszont nincsenek, áprilisig elvileg az aszfaltozással együtt végeznek. Mint korábban megírtuk, a vállalat vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végeztet a Jósika utca – Attila utca sarkától a Kossuth Lajos sugárútig húzódó szakaszon, jelenleg a Török utcában dolgoznak. A meglévő régi 150-es AC (azbeszt cement) vezeték helyére új, 160-as KPE (polietilén műanyag) vezeték kerül, illetve a rekonstrukciós területen található (házi) bekötések is felújításra kerülnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb