Kikapcs

Hétfő van és nem kapsz életre? Mutatunk pár fotót, amire tutira felébredsz!

Hétfő van, miközben az első kávédat gőzölgő forrásából kortyolgatod, az ébredéssel bajlódsz, mutatunk neked egy forró és szenvedélyes éjszakai kalandot, amire tutira kinyílik a szemed. Szeged, ahol az éjszakák forró lázban égnek, ahol a zene nem csak hang, hanem a város szíve, ahol minden részecske élettel van átitatva. A Hungi egy ikonikus színtér, de ha nem hiszed nézd csak meg a képeket. 

A Szeged365 féktelen energiával robbant be a Hungiba szombat este. A DIRTY BEATS forró ütemekkel pezsegtette a hangulatot a tánctéren. Kirobbant a szombat esti láz fergetes hangulattal és táncot járt egészen reggelig. Az élő energia érezhető volt, ahol a forró ritmusok összeolvadtak az emberek szenvedélyével.

A buli maradványai, talán a háztetőkön, a falakon, az ágyak szélén maradtak, de elképzelhető, néhány szenvedélyes momentum valamelyik kávé felett most ebben a pillanatban életre kel! A képek visszacsempészik a féktelen szombatot, és talán az is kaphat belőle egy szeletet, aki ott sem volt. 

Ne hagyd ki a következő bulit! Az események folytatódnak, és a következő buli már a láthatáron van. Készülj fel újabb éjszakai kalandokra a Hungiban! Kövesd figyelemmel a #Szeged #Hungi #Bulisorozat #DIRTYBEATS #ÉjszakaiÉlet #Nyereményjáték #VárosiBuli #Közösség #Szórakozás hashtageket, hogy ne maradj le semmiről!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb