Kikapcs

Exkluzív beszélgetés a galaxis legjobb férfihangjával: Kautzky Armanddal jártunk a Délvidék Házban! (videó)

Jásza Mari – díjas érdemes művész Kautzky Armand kétségkívül Magyarország, de szerintünk a galaxis legjobb férfihangja. Nem csak különlegesen egyedi hangja miatt, de elképesztően pozitív kisugárzása miatt is imádja a közönség. Most az egyik filmjét mutatta be a Kárpátia Filmszínház, ahol a beszélgetős est előtt nekünk adott interjút.

A ‘Szeretlek, Faust’ film vetítése nem csak egy moziélmény – ez egy történelmi kalandozás…az eleinte színpadra megálmodott alkotás később került a filmvászonra. Armand nagyon kedves volt a szegediekhez, látszott rajta szereti a várost, a szegedi közönséget: a filmvetítés előtt a Kárpátia Filmszínházban beszélt a film, a színdarab történeti hátteréről. Majd később azt is elmesélte a jelenlévőknek, hogy a Terror Házában vették fel a jeleneteket. Több szubjektív élménnyel is szolgált a szegedi közönségnek, mint pl arról, milyen érzés volt a zárás utáni, sötét Terror Házában forgatni.

A Szeretlek Faust című film több nemzetközi filmfesztiválon is díjat nyert: a legjobb film díját Kalkuttában és Vancouverben. Sőt Vencouverben rendezett fesztiválon Lux Ádám Kautzky Armanddal megosztva hozta el a legjobb férfi alakítás díját. 

Az érdemes művésznek természetesen megsúgtuk az elején, hogy mi nagyon lokálpatrióták vagyunk, így nem maradhatnak el a szegedi kérdések sem: Kautzky Armand teljesen őszintén válaszolt nekünk Szegeddel kapcsolatos érzéseiről és emlékeiről. Szóba került természetesen a Szabadtéri, de a Sárgán a strandolások is. Itt nézd meg a beszélgetés:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb