MindenmásVideo365

Bistorant Szeged – Ahol az események életre kelnek! Most körbejártuk a rendezvénytermeit

A Szeged365 elugrott a Bistorantba, hogy körbenézzen a kreativitás birodalmában. Ami minket várt, az több volt, mint egy rendezvényközpont – ez egy életre szóló élményt adott. Egy épület, több történet, egy város szívében, természetesen a napfény városában, itt Szegeden. Ez egy olyan hely, ahol minden részlet a szívünkbe égett. Az Oroszlán utca 8. szám alatt, a Bistorant szerelmes otthonra lelt. Egykor fogadóként és színészházként, nyomdaként szolgált, és itt nyomtatták Rézi néni szakácskönyvét. Múltjából merítve 2011-ben szálláshely és étterem kapott helyet a Burger-ház falai között.

Elugrottunk hozzájuk, hogy kíváncsiságunkat enyhítve körbenézzünk a teremkavalkádban, és meg kell valljuk, itt bizony sokkal több van, mint gondoltuk. Nézzétek meg velünk a rövid videónkat, és hagyjátok, hogy ámulatba ejtsenek ezek a rendezvénytermek. 

Na ez a kedvencünk! Ez bizony! Itt minden szó és mozdulat fontos. A VIP terem, ahol a fontos tárgyalások születnek, tökéletes eleganciával és intelligenciával van felszerelve. 14 fő kényelmesen elfér, és a klímával ellátott teremben egy mozgatható okos TV segíti az üzleti találkozókat és tárgyalásokat.

A Palánk és a Burger Zsigmond termek ideálisak nagyobb összejövetelekhez. Szülinapok, lánybúcsúk vagy céges vacsorák, konferenciák – széksorosan az előbbi 30, míg a második terem akár 50 vendéget is képes befogadni. Itt a Szeged365 csapata is nagyon jó csapatépítőt tarthatna, tökéletes lenne a stáb összejövetelére. A hosszúra nyúló rendezvény fáradalmait pedig ki is pihenhetjük a házban lévő szálláshely jóvoltából.

A Bistorant Borétterem lett végül mégis a kedvencünk, ahol az elképesztő idilli és igényesen kialakított tér egyesül a különleges borkóstolók varázsával. Üzleti vagy családi eseményekhez tökéletesen passzol.

A fűtött udvar a téli időszakban minden hétvégén várja vendégeit. A tavasz beköszöntével pedig az óriáskivetítős, teljes terasz válik a hangulatos esték otthonává. Egyszóval, minket tutira meggyőzött. 

Cím: Szeged, Oroszlán utca 8.

E-mail: [email protected]

Web: https://www.bistorant.hu/hu

Telefon: +3630 9686686

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb