Smart SzegedVideo365

Hogyan nyomtassunk fogakat 3D technológiával? A FilaFox Hungary akár már idén legyárthatja az első prototípust!

Emlékeztek, amikor legelőször jártunk a FilaFox Hungary-nél, akkor egy óriási nyereményjátékot hirdettünk: Daniella már elvitt egy 3D nyomtatót, amiért óriás gratula neki, és most bemutatjuk, miért lehet érdemes most is velünk játszani. A FilaFox Hungary, ahol a 3D nyomtatás terjed, mint  a vírus! Milyen titkokat rejt a 3D nyomtatás? Mi készülhet a FilaFox Hungary műhelyében?  Ha lemaradtál az első körös izgalmakról, nézd meg a részleteket: 

Visszatértünk most Noelhez, aki nemcsak a gépek működését mutatta be a Szeged365 olvasóinak, hanem azt is, milyen sokféle kreatív cuccot lehet velük alkotni. Lehet, hogy már idővel a fogak is a kinyomtatható listára kerülnek? Tekintsd meg a videót, és nézz bele a FilaFox Hungary műhelyébe:

A legújabb hír, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: Noelék egy nagyszabású projekten dolgoznak, ami a fogak 3D nyomtatását célozza meg. Ezzel a fejlesztéssel nemcsak kényelmes, de esztétikus fogakat is nyerhetünk. És a legjobb benne? A gyártási költségek mérföldekkel alacsonyabbak a mostaniaknál!

Van édesszájú köztünk? Noel szerint a 3D nyomtatással akár csokoládét is készíthetünk. Ha vásárolsz tőlük egy gépet, akár a te konyhádban is készíthetsz egyedi csokifigurákat!

A FilaFox Hungary nem hagyott minket üres kézzel távozni. Itt, a Szeged365 Facebook oldalán játssz, hogy egyedi Szeged365 kulcstartókat nyerhess! Készülj fel a kreatív kihívásra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb