Smart SzegedVideo365

Nyerj 3D nyomtatót! A FilaFox Hungary újonnan nyíló szegedi üzletébe látogattunk

A Szeged365 Family most belekóstolhat a FilaFox Hungary világába, ugyanis Grandpiere Noellel beszélgettünk, és felfedeztük a 3D nyomtatás izgalmas lehetőségeit. A fiúk nem csak alapanyagokkal és gépekkel foglalkoznak, hanem olyan egyedi megoldásokkal is, mint a csokoládé 3D nyomtatás és a fogimplantátumok tesztelése.

A Szeged365 és a FilaFox Hungary összefogása révén, mostantól a város minden lakója megismerheti a 3D nyomtatás varázslatát. A FilaFox Hungary nem csupán termékeket kínál, hanem szaktanácsadást, gépek értékesítését és számos innovatív megoldás tesztelését is vállalja. A csokoládé 3D nyomtatás tesztelése és az orvosi alkalmazások folyamatos kutatása is része a FilaFox Hungary tevékenységének. Na és most figyelj!

A Szeged365 Family számára különleges lehetőségek nyílnak meg, hiszen elsőként értesülhetnek a legújabb fejlesztésekről és tesztekről. A FilaFox Hungary most megnyitotta kapuit Szegeden, a Horváth Mihály utca 1. szám alatt. A Szeged365 Family előnyt élvezhet mindenben, ugyanis most részt vehettek a város első 3D nyomtató gépének sorsolásán, melyet a Szeged365 Facebook oldalán hirdettünk meg. Ne maradj le róla, és lépj be a 3D nyomtatás világába!

Tökéletes belépő szintű 3D nyomtató gépet nézett ki Nektek Noel, ami nem más, mint a Creality Ender 3. Ez a gép kifejezetten kezdőknek ajánlott egyszerű kezelhetősége miatt. Akár 220x220x250 mm nagyságú tárgyat is le tud gyártani, és automatikus szintezőjének köszönhetően csak bekapcsolod, és teszi a dolgát. A gép mellé ráadásul jár egy szoftver is, aminek köszönhetően te is profi 3D nyomtató lehetsz.

Szeged365 és a FilaFox Hungary együttműködése azért jött létre, hogy a város lakói minél szélesebb körben megismerhessék a 3D nyomtatás fantasztikus lehetőségeit. Fedezzük fel együtt a jövő technológiáját, és hozzunk létre új dimenziókat a szegedi kreativitásban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb