Mindenmás

Napi pakk: felhős, de napos időre számíthatunk Szegeden, mától lezárják a Móra Ferenc Tisza-híd külső sávját

Felhős, de napos idővel zakatol tovább a hét Szegeden. Ma érdemes feltankolnunk autónkat is, ugyanis várhatóan csökken a benzin és a gázolaj ára is. S, ha ma arra járnál, jó, ha tudod, lezárják a Móra Ferenc Tisza-híd külső forgalmi sávját, Sándorfalván pedig robbantani fognak a gyakorlatozó katonák. Kávét a kézbe, meghoztuk a szerda reggel legfontosabb infóit, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Ákos, Bátor, László, Éneás és Gábor nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 958 éve megnyitották a Westminster Apátságot.
  • 84 éve először közvetítettek kosárlabda mérkőzést a televízióban.
  • 47 éve először született gyilkos bálna fogságban, Los Angelesben.
  • 41 éve született Király Linda amerikai születésű magyar énekesnő.
  • 55 éve született Robert Sean Leonard amerikai színész, aki dr. James Wilsont alakította a Doktor House című sorozatban.
  • 82 éve született Brian Jones a Rolling Stones tagja.

FÁTYOLFELHŐS, NAPSÜTÉSES IDŐNK LESZ MA

Szerdán túlnyomóan fátyolfelhős lesz felettünk az ég, szűrt napsütésre készülhetünk Szegeden. Kisebb eső, zápor legfeljebb este alakulhat ki, és csak néhol élénkülhet meg a szél. A csúcshőmérséklet 14 és 20 fok között alakul városunkban.

MÁTÓL A BENZIN ÉS A GÁZOLAJ IS OLCSÓBB LEHET

A héten eljött az árcsökkenések ideje az üzemanyagok tekintetében! Végre nem csak fel, hanem le is mennek az átlagárak. Mint kiderült, szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken, ami várhatóan a szegedi kutak áraiban is megjelenik majd.

MA ROBBANTANI FOGNAK SÁNDORFALVÁN

Robbantás kiképzést tart február 28-án a sándorfalvi katonai gyakorlótéren a MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred, ezért délelőtt 9 és délután 3 óra között megnövekedett hanghatással kell számolni Sándorfalva térségében.

MÁTÓL LEZÁRTÁK A MÓRA FERENC TISZA-HÍD KÜLSŐ FORGALMI SÁVJÁT

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából dilatációjavítási munkák kezdődtek az M43-as autópálya Móra Ferenc Tisza-hídján – tudta meg szerkesztőségünk a vállalattól.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb