Közélet

Fokozott ellenőrzést rendeltek el vármegyénkben, a következő két hónapban a fókusz a közlekedésbiztonság és a közrend fenntartásán lesz

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2024. március 1-jén 0 órától 2024. április 30-án 24 óráig, közölte csütörtökön a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2024. március 1-jén 00 órától 2024. április 30-án 24 óráig a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területére fokozott ellenőrzést rendelt el.

Az ellenőrzés célja közlekedésbiztonsági helyzet javítása, különös tekintettel a főbb baleseti okok visszaszorítása, a passzív biztonsági eszközök használatával kapcsolatos szabályok betartatása, az ittas vezetők kiszűrése, továbbá az ország területétre jogellenesen bejutni szándékozók elleni fellépés, az embercsempész tevékenység felderítése, a közrend, közbiztonság fenntartása, írták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb