Kikapcs

Gyönyörű szegedi nők, mi lenne velünk nélkületek? – különleges meglepetéssel rukkoltak elő nőnapra a REÖK és DELIMO cukrászdák

Február vége felé közelítve újabb nagy dobással rukkoltak elő a REÖK és DELIMO cukrászdák: a nemzetközi nőnap közeledtével a figyelmüket most elsősorban a különleges, szeretni való és természetesen elképesztően szép szegedi nők felé fordítják, akiknek ezúttal egy fenséges mini-tortácskával kedveskednek. A mutatós kis kézműves desszert a mai naptól fogva már kapható is náluk, sőt, egészen március 8-ig, a nemzetközi nőnapig beszerezhető a finomság, amiből a fehércsoki, a málna de még a pisztácia sem maradt ki.

Vészesen közelít az idei nemzetközi nőnap, a szegedi hölgyek pedig amellett, hogy elképesztően különlegesek és szépek, tehetségesek is: városunk szülöttei között olyan női-büszkeségek vannak többek között, mint a Szeged díszpolgára díjas Katona Mára, vagy éppen a Nobel-díjas kutató, Karikó Katalin. Sportolóink is világhírűek, elég csak az elbűvölő Olasz Annát és Kárász Annát említeni, akik már mindketten jártak a REÖK és DELIMO cukrászdákban. Azt pedig pontosan tudjuk, hogy a csodás szegedi hölgyeményeknek bizony bőven kijár ilyenkor egy kis (vagy inkább nagy) kényeztetés.

DESSZERTCSODÁVAL KEDVESKEDIK A KÉT CUKRÁSZDA A CSODÁS SZEGEDI HÖLGYEKNEK

A kényeztetésnek persze több formája is van, de a REÖK és DELIMO cukrászdák készségesen magukra vállaltak az idén azt, hogy az elbűvölő szegedi lányok ízlelőbimbóit elvarázsolják. Pontosan ezért egy fantasztikus kis nőnapi tortácskával rukkoltak elő, ami mától egészen nőnapig lesz kapható náluk. A kis édességről már kívülről is látszik, hogy egy remekmű, de az igazi megváltás a kóstolás után jön el, mutatjuk is, miből készül:

  • Áfonya-málna-ibolya zselé
  • Fehércsoki mousse
  • Pisztáciás keksz alap
  • Pisztáciás krém

Tudjuk, hogy olyan jól hangzik, hogy legszívesebben már most megindulnál valamelyik cukrászda felé, de… Képeink is vannak a finomságokról, íme:

Mi nem gondolkodnánk, hogy hova visszük idén nőnapkor a párunkat, irány a REÖK és DELIMO kézműves cukrászdák!

REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2

Delimo Cukrászdát pedig itt:

Árkád Szeged, Londoni körút 3

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb