Kikapcs

Programokkal teli március: a nők ezer arcát csodálhatjuk meg Tarkovács Eszter szemszögéből, majd Szili Katalin is Szegedre jön

2024. március 06. szerda, 17 órakor a Bibliotéka Egyesület (Kálvária sgt. 14.) helyszínen lesz Tarkovács Eszter “A nő ezer arca” című kiállításának megnyitója.

“A nők ábrázolása a festészetben a szépség, az érzékenység, az anyaság, a család, a szeretet, a romantika, a művészet és a természet témájára összpontosít. A kiállításon megmutatom, hogy én hogyan látom a nőket, nőként” – vallja Tarkovács Eszter.

“A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.” (Rippl-Rónai József)

KÖZREMŰKÖDŐK:

Deák Vivien – ének

Tárkány Imre – gitár

Volentér Erika – vers

Házigazda: Nedelkovics László

MÁRCIUS 7-ÉN IS PROGRAMMAL KÉSZÜLNEK

2024. március 7. csütörtök 17 óra Somogyi Könyvtár Klub. Kell-e védeni Európában az őshonos nemzeti kisebbségeket a XXI. században? címmel várható kerekasztalbeszélgetés, melynek vendégei:

Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó és Kalmár Ferenc miniszteri különmegbízott. Illetve a beszélgetőtárs Gombos Jármo, a Közéleti Kávéház Kuratóriumának elnöke.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb