Mindenmás

Jól írsz? Imádod Kecskemétet? Dolgozz a Kecskemet365.hu-nál, mert ott is csapatot bővítünk!

Lassan már egy éve, hogy együtt lüktet testvérünk a Kecskemét365.hu Kecskemét városával, és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy napról napra egyre népesebb a Kecskemét 365 Family, mint lokálpatrióta virtuális család. Egyre többen küldtök a kecskeméti kollégáknak is képeket, videókat, egyre többen érzitek, hogy Kecskemét a galaxis legszerethetőbb városa. Egyszerűen imádjuk, hogy egyre több helyről kerestek meg bennünket: szeretnétek, ha. aki városotokban is lenne egy 365 virtuális család. Most pedig van egy jó hírünk: eljött az idő, hogy csapatot bővítsünk Kecskeméten is! Keressük leendő újságíró kollégánkat!  Van stílusod, saját gondolatvilágod, íráskészséged? Csináltál már ilyesmit? Szeretsz pörögni, és lüktetni, miközben igényes vagy a munkádra? Akkor jelentkezz!

EZ LESZ A DOLGOD, HA TÉGED VÁLASZTUNK: Az újságírás rock ’n roll, főleg mifelénk. Légy a rocksztárunk, lepd meg az olvasókat, pörgesd fel az olvasottságot ütős cikkekkel és közösségi média posztokkal, készíts interjúkat izgalmas témákban. A dolgod: 

  • Kecskemét365 cikkek írása,
  • interjúk készítése, 
  • és közösségi média kontentek varázslása.

EZT VÁRJUK TŐLED

  • korrekt íráskészség (helyesírás, stilisztika),
  • légy tájékozott, művelt, nyitott, olyan, aki képben van Kecskemét és a nagyvilág dolgaival.
  • legyen ebben gyakorlatod, légy lokálpatrióta, és tudj önállóan is kreatívan gondolkodni

EZÉRT FOGSZ IMÁDNI A KECSKEMÉT365 CSAPATÁBA TARTOZNI

Barátságos, nyitott gondolkodású, segítőkész csapattal és jó fizetéssel várunk, de ez szerintünk az alap. Ezeken felül, amiben még biztos lehetsz:

  • profi szerkesztőségi rendszer, remekül működő hírcsatornákkal, kapcsolati hálóval, és tényleges, tudatos, jól megtervezett szakmai munkával,
  • mentorprogramban való részvétellel folyamatos fejlődési lehetőség, nem csak szakmailag
  • sok sikerélmény, folyamatos tanulás és mentorálas mellett
  • és a legjobb: nincs rajtunk politikai befolyás, nyomás, sanyargatás, nem kell majd lejárató cikkeket írogatnod politikusokról, vagy félistennek beállítanod valaki, mert valaki rád parancsolt. A kecskemétieknek írunk, nekik akarunk megfelelni, a bevételeink pedig az eladott reklámbevételeinkből keletkeznek, így aztán nálunk a függetlenség tényleg valóság, nem valami divat-bullshit.

Megjött a kedved? Kapd elő a klaviatúrát, a jelentkezéseket legkésőbb március 6-ig fogadjuk, írj egy lendületes motivációs levelet plusz egy szakmai önéletrajzot és küldd el a [email protected] email címünkre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb