Kikapcs

Nőnapi FullAnyuuuu a Hungiban: Minden jegy elfogyott!

Szeged egyik legnépszerűbb influencere, nem csak írásaival támogatja a nőket nap, mint nap, hanem erőteljes szavaival is igyekszik a nők önbecsülését minél magasabbra emelni. Az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmet, a boldogság rendíthetetlen keresése helyett. A mostani különleges nőnapi előadáson, ami ráadásul az egyéves jubileumi-est is, fergeteges meglepetéssel is készül. Hogy hogyan? Olvass tovább.

FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki szerint érdemes először tisztán látni magunkat, és kínos pillanatainkat is viccesen megélni. Nőiességünk minden apró báját kiteljesíteni, különösen figyelni a kapcsolati nőre, az anyai nőre, a dolgozó nőre, a takarító-nőre, a szakácsnő-re, vagy akár a doktor-nőre. A bennünk lévő nő szabadságát úgy kell megélnünk, hogy az tökéletesen belesimuljon a kapcsolatainkba. Ezekre kitűnő példákat hoz március 8-án este a Hungiban. Történetekkel jeleníti meg az igazságosságot, a haragot, a vágyat, vagy akár a szenvedélyt. Mi is iszonyatosan kiváncsiak vagyunk! 

Előadásaiba többször hangoztatja, hogy nem egy másik ember teremti meg számunkra a tökéletes boldogságot és egy szerelem sem növeli az önbecsülést. Abszolút más dolgokra van szükség ahhoz, hogy higgyünk magunkban, erősek legyünk és hosszú távon elégedettek. Kapcsolataink csakis akkor lesznek egészségesek és stabilak, ha elhisszük végre, mindent is megérdemlünk. Ehhez szükség van az egészséges önbecsülésre, és az által a kapcsolaton belüli levegőre. Nem szabad elfelejteni és lemondani arról, hogy sebzetten is lehet teljes, kerek egész, szenvedélyes, boldog életet élni.

Mi biztosan ott leszünk, és nagyon várjuk a meglepetés performance-t, hisz tudjuk, Niki valamit mindig belecsempész az előadás végére, ami megható, szárnyaló, elgondolkodtató és mindenképp követendő. Meg persze az óriás tortáról sem szeretnénk lemaradni! FullAnyuuuu szerint segíteni kell a nőknek, hogy meglássák a fényt, és ő minden esetben rendíthetetlenül tartja a lámpást. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb