Szegedi Arcok

Segítségnyújtásból jeles: időt és energiát nem sajnálva kutatták fel a polgárőrök egy ház tulajdonosát Szegeden, ahol vasárnap hajnalban szivárgott a víz

Egy eltört vízvezetéket talált vasárnap hajnalban a Subasa, Sziksóstó, Öreghegy Polgárőr Egyesület polgárőri szolgálatuk alatt Szegeden, a Kállay Albert utcában. Mint Virágh László, az egyesület elnöke a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége közösségi oldalán írta, azonnal intézkedni kezdtek, melynek köszönhetően a tulajdonos meg tudta tenni a szükséges lépéseket a hiba elhárítására, mielőtt nagyobb kár keletkezett volna. A tulajdonos hálája sem maradt el, levélben fejezte ki köszönetét a polgárőrök önzetlen segítségéért.

“Szeretném köszönetemet kifejezni Virágh László úrnak! Vasárnap hajnalban, 4:20 perckor hívott, hogy Szegeden, a Kállay Albert utcában rendellenes vízszivárgást tapasztalt a járőrözés során. Időt és energiát nem kímélve derítette ki az elérhetőségemet, és hívott fel az éjszaka közepén” – írta hálás sorait a tulajdonos. Mint hozzátette, a polgárőrök tájékoztatásának köszönhetően ő is időben el tudott kezdeni intézkedni az ügyben. “Sajnos eltört a vízóránál egy cső, így sokkal nagyobb kár keletkezhetett volna, ha nem értesít” – tette hozzá a tulajdonos. “Szeretném szívből megköszönni a segítséget és további jó munkát kívánok!” – zárta sorait a hálás tulajdonos.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb