MindenmásVideo365

Nem a MÁV napja volt a hétfő: hatalmas lángokkal égett az egyik motorvonat (videóval)

A Szegedről Budapestre tartó, Kőbánya-Kispestről 15:02-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 725) elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvar és Zugló között – írtuk meg hétfőn a szörnyű balesetet, majd az is kiderült, hogy a tragédia mellett tegnap hatalmas lángokkal égett az egyik motorvonat is az egyik állomáson.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy motorvonat a Hajdú-Bihar vármegyei Vámospércsen hétfő délután. A szerelvény a vasútállomáson gyulladt ki – közölte honlapján a katasztrófavédelem. A tűzről videó is készült, amelyen jól látható, hogy hatalmas lángokkal égett a MÁV motorkocsija.

KÉT VÍZSUGÁRRAL OLTOTTÁK EL A LÁNGOLÓ MOTORVONATOT

A tájékoztatás szerint a tűzesethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. A MÁVINFORM pedig arról tájékoztatott, hogy a Debrecenből Nyírábrányba tartó, 16:35-kor induló személyvonat motorkocsija gyulladt ki. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg. A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) Facebook-oldalán a fenti videót megosztva azt írta: „Ennyi pénzért ez jár. Illetve, már nem jár”, utalva arra, hogy a vasútnál felújításokra lenne szükség – emlékeztet az Index. Hozzátették, hogy a tűz oka egyelőre nem ismert, de a kevés jármű és a pénzügyi elvonások miatt további vonalbezárások jöhetnek. 

A szörnyű balesetről itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb