KikapcsVideo365

Lagzi a Napfény Műteremben? IGEN! Akár esküvőkre is lefoglalhatod a Napfény Műtermet

Szegeden imádunk összegyűlni, ünnepelni, beszélgetni, és élvezni a város egyedi atmoszféráját. Egy ilyen hely a Napfény Műterem, a Széchenyi tér szívében, a 2/a szám alatt. A Napfény Műterem nem csupán egy étterem, vagy kávézó. Sokkal több annál. Mediterrán belső teraszával és exkluzív rendezvénytermével olyan atmoszférát teremt, amely minden vendég számára felejthetetlenné teszi az itt töltött időt.

Akár egy romantikus vacsorára vágyik a városban járó turista, akár egy helyi lakos szeretne egy különleges eseményt megünnepelni, a Napfény Műterem minden igényt kielégít. És ezt nem csak úgy írjuk, mi is kipróbáltuk: ott voltunk a kulturális estéken, egyesületek szerveztek minden mentes vacsorákat és barátaink is foglalták már le céges rendezvényekre. 

A Mennyegző-esküvő kiállításon találkoztunk a Napfény Műterem csodásan berendezett esküvői részlegével. Jernei Viktorral készítettünk egy gyors interjút, ahol elárulta, miért tökéletes választás az esküvőtök helyszínének a Napfény Műterem. 

Őszinték leszünk: nem gondoltuk volna, hogy a Napfény Műterem ilyen ideális helyszín lehet lakodalmakra is. Pedig de! Viktor elárulta, hogy a Széchenyi téren található, a Városházával szemben álló Napfény Műterem a tökéletes választás azoknak, akik a nagy nap után rögtön a térre szeretnének sétálni a fényképezkedéshez, majd egyből beülni a vacsorára.

És itt a csoda: a nagy napra akár külön díszítést is kérhettek a Napfény Műterem jóvoltából. A Napfény Műterem minden részletére odafigyel, hogy az esküvőd valóban felejthetetlen legyen.

Az exkluzív rendezvényterem további előnye, hogy nem csak esküvőkre ideális. Itt rendszeresen színvonalas események zajlanak olyan kiváló művészekkel, mint Csuja Imre, Borovics Tamás, Pokorny Lia vagy éppen Szilágyi Annamária. Emellett szülinapok, lánybúcsúk, legénybúcsúk, ballagások, céges találkozók és bármilyen családi összejövetel ideális helyszíneként is kiválóan szolgál. A Napfény Műteremben minden alkalom különlegessé válik.

Ez a gyönyörű és sokoldalú rendezvényhelyszín minden igényt kielégít, így az esküvői álmaid is valóra válhatnak a Napfény Műteremben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb