Sport

Érik a Szeged-Veszprém összecsapás? Ma kiderül, hogy újra találkozik-e a két rivális csapat a BL-ben

Mint megírtuk, szerda este a Szeged kikapott a Paris Saint-Germain otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, és ha a Veszprém nem veri meg a Magdeburgot, újra összecsap a két rivális a nyolcaddöntőben.

A tegnap esti meccsen az első félidőben lenyűgöző játékkal, gyors gólokkal és acélos védekezéssel rögtön jelzésértékű előnyre tettünk szert. Mackovsek, Sostaric, Garciandía és társaik egymás után szállították a pontokat, míg a védelmünk, Mikler Roli vezetésével, sziklaszilárd falat képezett.

NAGYOBB KIHÍVÁS A MÁSODIK FÉLIDŐBEN

Az összecsapás második felvonása még nagyobb kihívásokat tartogatott. A PSG fokozta a nyomást, de csapatunk nem adta fel. Garciandía vezérletével próbáltuk tartani a lépést, és bár a végén nem mi örülhettünk, a Szeged csapata bebizonyította: küzdőszellemük, akaratuk és a csapat egysége képes meghódítani a legnehezebb erődöket is. Mikler Roland hat, Nagy Martin három védéssel, Imanol Garciandía és Miguel Martins nyolc-nyolc góllal zárt. A hazaiaknál Kamil Syprzak tíz alkalommal talált a hálóba, Jannick Green hat, Andreas Palicka két védéssel járult hozzá a sikerhez.

A szegediek végül hat győzelemmel, egy döntetlennel és hét vereséggel zárták a csoportkört. Amennyiben a Veszprém csütörtökön hazai pályán nem győzi le a címvédő német SC Magdeburgot, a két magyar csapat az előző szezonhoz hasonlóan ismét egymással találkozik a BL rájátszásának első fordulójában, a negyeddöntőbe jutásért – írja a molcsapat.hu. Így ismét összecsaphat a két rivális csapat a BL-ben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb