Kikapcs

Ínycsiklandó, nőnapi kényeztetés a Delimo Kézműves Cukrászdában: különleges, extravagáns kis tortácskával veszik le a lábukról a szegedi hölgyeket

Mindössze egyet kell már csak aludni és jön a lenyűgöző szegedi hölgyek napja! Az ÁRKÁD Szeged felső szintjén található Delimo cukrászda is rendesen felkészült a neves eseményre és egy fantasztikus, krémesen könnyű desszertet álmodtak meg az imádni való szegedi hölgyeknek, amit természetesen meg is valósítottak: a tortácskában a málna, a fehércsoki és a pisztácia is helyet kapott. Érdemes minél hamarabb betámadni a DELIMO Kézműves cukrászdát, ugyanis az ízletes finomság csak és kizárólag a nőnapi hétvégen lesz kapható náluk.

Nyakunkon a nemzetközi nőnap, amit azért imádunk, mert végre megünnepelhetjük a galaxis legkülönlegesebb nőit, a szegedi hölgyeket. A REÖK és DELIMO Kézműves cukrászdák is igyekeznek az ő kedvükben járni, pontosan ezért alkottak meg egy fantasztikus mini-tortácskát, ami kizárólag a nőnapi hétvégén lesz náluk elérhető. Az édességben a fehércsoki, a málna és a pisztácia kombinációja dominál, de ahogyan Novák Ádám mestercukrásztól megtudtuk, a tortácskában stílszerűen megjelenik az ibolya kellemesen lágy ízvilága is, beépítve ezzel a nőnap egyik szimbólumát is az egyébként kívülről is remekműnek látszó sütibe.

KEKSZRÉTEG, FEHÉRCSOKIS-VANÍLIÁS MOUSSE ÉS A VERHETETLEN GYÜMÖLCSÖS ZSELÉRÉTEG

Hogy biztosan megkívánd a könnyű, de elképesztően intenzív ízkombinációval operáló süteményt, eláruljuk azt is, hogy pontosan hogy áll össze a kis remekmű. Novák Ádám elmondta nekünk, hogy a tortácska alját egy pisztácialisztből készült kekszréteg képezi, erre kerül a fehércsokis, vaníliás mousse, melyben az ízeket a gyümölcsös-virágos zseléréteg varázsolja még intenzívebbé. Ez még nem minden, végezetül a szintén pisztáciás-fehércsokis habosított krémmel lesz teljes a Delimo-féle kis nőnapi tortácska. Nem lenne szép tőlünk, ha csak írnánk egy ilyen gyönyörű süteményről, ezért mutatunk is egy pár fotót a mesteri alkotásokról:

Ha ettől nem futott össze a nyál a szádban, akkor bátran ki merjük jelenteni, hogy semmitől sem fog. Az ízletes kis tortácskákat megtalálod a REÖK és DELIMO Cukrászdákban, a nőnapi hétvégén. Próbáld ki vasárnapig egy szívedhez közel álló leányzóval, garantáljuk, hogy leesik tőle az álla. Mi már megkóstoltuk, most rajtad a sor:

A DELIMO Kézműves Cukrászdát itt találod:

Árkád Szeged, Londoni körút 3., felső szint

REÖK Kézműves Cukrászdát pedig itt:

Szeged, Magyar Ede tér 2

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb