Szegedi Arcok

“A boldog nő ragyog, azt kívánom ragyogjatok az év minden napján!” – így köszöntötték a szegedi közéleti személyiségek Nőnap alkalmából a Hölgyeket

Nőnap alakalmából Szegeden és környékén a közéleti személyiségek is kitettek magukért, s meglepték a Hölgyeket, Lányokat, és Asszonyokat egy-egy szál virággal. Cikkünkben mutatjuk, ki, hogyan köszöntötte a szebbik nem képviselőit.

BOTKA LÁSZLÓ A VÁROSHÁZÁN KÖSZÖNTÖTTE A NŐI DOLGOZÓKAT

Botka László polgármester, mint közösségi oldalán megosztotta, a szegedi városháza dísztermében személyesen köszöntötte fel Nőnap alkalmából a női dolgozókat. Az esemény kuriózuma, hogy az ünnep alkalmából Gömöri Krisztián és Szélpál Szilveszter, a Szegedi Nemzeti Színház művészei is köszöntötték a Hölgyeket. “Köszönöm nekik kiváló munkájukat. Köszönöm, hogy tudásukkal, tehetségükkel és odaadó törődésükkel folyamatosan városunk fejlődéséért, a szegediekért dolgoznak. Boldog nőnapot kívánok mindenkinek!” – írta Botka László bejegyzésében.

FÜLÖP LÁSZLÓ, A FIDESZ POLGÁRMESTERJELÖLTJE VIRÁGGAL KÖSZÖNTÖTTE A SZEGEDI HÖLGYEKET A SZÉCHENYI TÉREN

Dr. Fülöp László kommunikációs szakember, a Fidesz polgármesterjelöltje a Széchenyi téren köszöntötte egy-egy szál tulipánnal a Hölgyeket, valamint, ahogy közösségi oldalán is megosztotta, édesanyját és párját is meglepte kedvenc virágjával.

Fülöp László közösségi oldalán fotókat is megosztott a nőnapi virágosztásról:

MIHÁLFFY BÉLA KÖZÖSSÉGI OLDALÁN ÜZENT NŐNAP ALKALMÁBÓL A SZEGEDI HÖLGYEKNEK

“Egy nő ha boldog ragyog. Én azt kívánom Önöknek, hogy ragyogjanak az év minden napján! Szeretettel kívánok boldog nőnapot!” – hangzott nőnapi köszöntője Mihálffy Béla, országgyűlési képviselőnek, melyet közösségi oldalán osztott meg.

MIHÁLIK EDVIN AZ ÚJSZEGEDI INTÉZMÉNYEK DOLGOZÓIT ÖRVENDEZTETTE MEG NŐNAP ALKALMÁBÓL

Mint Mihálik Edvin, Újszeged önkormányzati képviselője, Zöld város programért felelős tanácsnok, valamint a Momentum szegedi frakcióvezetője közösségi oldalán beszámolt róla, Körmendi Zoltánnal, a Momentum Mozgalom szegedi elnökével sorra járják az újszegedi intézményeket, hogy felköszöntsék a női dolgozókat. “Hálásan köszönjük a munkájukat, amit a gyermekekért és a közösségünkért tesznek! Boldog nőnapot kívánok mindenkinek!” – írta posztjában Mihálik Edvin. Mint írta, az Újszegedi Bálint Sándor Művelődési Házban Avramov András, önkormányzati képviselővel együtt adtak át virágokat.

RUZSA ROLAND SZENTMIHÁLYON KÖSZÖNTÖTTE A HÖLGYEKET

Ruzsa Roland, Kiskundorozsma önkormányzati képviselője a szentmihályi óvodában és bölcsődében köszöntötte a hölgyeket. “Szentmihályon a bölcsőde és az óvoda vendége voltam, ahol a hölgyeket nőnap alkalmából 1-1 szál rózsával leptem meg, majd adtam át, mind a két intézménynek 100-100.000.- Ft-os támogatást, mozgás- és készségfejlesztő játékok megvásárlására” – számolt be a hírről Ruzsa Roland közösségi oldalán. A képviselő a kiskundorozsmai hölgyeket is egy-egy szál rózsával ajándékozta meg ezen a szép ünnepen.

MÁRKI-ZAY PÉTER REGGEL A PIACON, MAJD A VÁROSHÁZÁN KÖSZÖNTÖTTE A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI HÖLGYEKET

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere és a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke is gondolt a Hölgyekre ezen a jeles napon. “A nemzetközi nőnap alkalmából a hagyományokhoz híven virággal köszöntöttük a hölgyeket. Alpolgármester társaimmal reggel a piacon, utána pedig a városházán ajándékoztuk meg a nőket ezen a jeles napon” – írta közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb