Mindenmás

Összesen 25 millió forint értékű járműveket foglaltak le a rendőrök Kiszombornál és Csanádpalotánál alig 24 óra leforgása alatt

Bolgár és francia hatóságok által körözött autókat foglaltak le Kiszombor közúti és Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen a magyar rendőrök, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Tájékoztatásuk szerint Kiszombor közúti határátkelőhelyen egy bolgár állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2024. március 7-én késő délután egy Renault D típusú teherautóval. Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen 2024. március 8-án egy román férfi próbálta egy Peugeot 508 GT-vel elhagyni az országot.

Az ellenőrzések során a határrendészek megállapították, hogy a járművek szerepelnek a körözési rendszerben, azt a bolgár és francia hatóságok keresik. A makói nyomozók a 15 és 10 millió forint értékű autókat lefoglalták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb