Kikapcs

Ez a nap a tiétek! Boldog nőnapot kíván a Napfény Műterem a legemlékezetesebb képekkel (galéria)

Ragyogjatok szegedi csodanők! Ti fáradhatatlan angyalok, akik miatt szebb, jobb, empatikusabb, érzelmesebb és odaadóbb ez a világ! A Napfény Műterem az év 365 napján szeretve gondol rátok, de nőnapon ennek bizony hangot is ad! Nem is akármilyet! A nagy női pillanatokat a Docpiano Band hozza egy különleges exkluzív előadással, amire már hetekkel ezelőtt elfogyott minden jegy. 

Büszkék vagyunk, hogy a szegedi nők oda vannak a kultúráért és hétről hétre a Napfény Műtermet választják helyszínül. Ebben a különleges galériában összegyűjtöttük kedvenc pillanatainkat, amelyekben tündököl a szegedi női erő és báj. 

A galaxis legszebb hölgyeinek Szegeden a Docpiano Band muzsikál. A nőnapi előadásukra, már hetekkel ezelőtt elfogytak a jegyek, így teltházas koncerttel igyekeznek elvarázsolni a szebbik nemet a Napfény Műteremben.

Kukkantsátok meg a közelgő eseményeket, amikre még lehet jegyet venni.
Ne hagyd ki a Szeged365 közelgő játékait sem! 

Tartsatok velünk továbbra is a Napfény Műteremben, ahol a kultúra és a finom ételek, italok egyaránt várnak. Az élmények és az emlékek itt születnek, és mi örömmel osztozunk veletek minden egyes pillanaton. Ragyogjatok tovább, szegedi csodanők! Boldog nőnapot kívánunk nektek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb