Közélet

Orbán Viktor Donald Trumpról: olyan vezetőkre van szükségünk a világban, akiket tisztelnek, és békét tudnak teremteni. Ő egy ilyen ember! Jöjjön vissza, és hozzon nekünk békét, elnök úr!”

Már nem először találkozott Donald Trump és Orbán Viktor. A korábbi elnök floridai birtokán fogadta a magyar kormányfőt, március 8-án, péntek este. Trump és Orbán a Magyarországot és az USÁ-t érintő kérdéseket vitatta meg. Orbán Viktort a tengerentúlon érte utol a nőnap, onnan köszöntette videóüzenetben a magyar nőket és édesanyákat. 

ORBÁN SZERINT DONALD TRUMPPAL ŐK A „BÉKETEREMTŐK”

Orbán Viktor szerint olyan vezetőkre van szüksége a világnak, akiket tisztelnek és békét tudnak teremteni. Szerinte Trump ilyen ember, azt kérte tőle, hogy jöjjön vissza és hozzon nekünk békét- írja az Index.hu.

KÖTETLENEBB, “JÓ HANGULATÚ” BESZÉLGETÉS ZAJLOTT

Egy órás, baráti megbeszélést tartottak, a két országot érintő kérdéseket vitatták meg. A “jó hangulatú” beszélgetés után egy tribute zenekar és közös vacsora tette az i-re a pontot.

A MAGYAR MINISZTERELNÖKÖT AMERIKÁBAN ÉRTE UTOL A NŐNAP, EZÉRT ONNAN KÖSZÖNTETTE A NŐKET

Orbán Viktor sem feledkezett meg a magyar nőkről. Egyenesen Amerikából, videó üzenetben fejezte ki háláját a nők és édesanyák iránt. Így vélekedett róluk:

Fantasztikus az a teljesítmény, amit a magyar édesanyák nap mint nap letesznek az asztalra. Munkába járnak, karriert építenek, állják a sarat a versenyben, mindenki ügyes-bajos dolgát észben tartják és adnak a világnak valamit, amire a legnagyobb szükség van, ez pedig a feltétlen szeretet. 

Az üzenet a miniszterelnök Facebook oldalán megtalálható.

QP | Quality Placement

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb