Mindenmás

Napi pakk: programokat és kellemes, 15 fokos időjárást hoz a szombat Szegedre

Végre csodás, napsütéses időjárásunk lesz Szegeden, elvonultak az esőfelhők, így kellemes, tavaszias napnak nézünk elébe. Fázni sem fogunk, délután már a 15 fokot karcoljuk majd a városban. Hoztunk egy csomó programot is, hogy véletlenül se unatkozz a hétvégén! Kávét a kézbe, befutott a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A BARBIE

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Franciska, Fanni, Dominik, Domonkos, Elvira, Gergely, György, Katalin, Metód és Rebeka nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 95 éve született Gyurkovics Zsuzsa, Jászai Mari-díjas (1975) színésznő,
  • 90 éve Jurij Gagarin, orosz asztronauta, az első ember aki eljutott az űrbe,
  • 67 éve Budapesten megszületett Bajor Imre színművész, humorista, showman. Bajor Imre 2014-ben hunyt el.
  • 65 éve mutatták be a Barbie-t, a népszerű játék babát,
  • és 44 éve született Zámbó Krisztián, énekes, Zámbó Jimmy fia.

NAPSÜTÉSES HÉTVÉGE

Szombatra már elmegy a csapadékot okozó magassági hidegörvény, így végre kisüt a nap Szegeden is. Az előrejelzések szerint az esti órákban majd ismét számíthatunk némi esőre, de jelentősebb csapadéktól nem kell tartanunk. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délkeleti szél. Reggel ismét találkozhatunk pára- és ködfoltokkal. Hajnalban 0 és 2, délután pedig 15 fok körüli értékeket mérhetünk Szegeden.

NŐNAPI PROGRAMOK – SZOMBATON IS

Juhhú, itt a hétvége! Lesz minden, természetesen a nőkkel a főszerepben! Mutatjuk a hétvége legígéretesebb programjait, összeszedtük őket egy jó nagy pakkba!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb