Mindenmás

Napi szürreál: az ágyneműtartóban próbált meg elbújni a rendőrök elől egy betörő Szegeden

A Kisteleki és szegedi rendőrök elfogtak egy férfit, aki több lakásba is betört – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiderült, a férfi Szegeden bujkált, és egy ágyneműtartóba rejtőzött el a rendőrök elől.

A rendőrség azt írja, hogy a megalapozott gyanú szerint az elkövető 2024. február 29-én este betörte egy baksi ház ablakát. Az ingatlanba bemászva kutatni kezdett, azonban a sértett megzavarta, ezért menekülőre fogta.

EGY 19 ÉVES FÉRFI VOLT A TETTES, AKI AZ ÁGYNEMŰTARTÓBAN BÚJT EL

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a 19 éves tolvajt, akiről kiderült, hogy Szegeden bujkál. A szegedi nyomozók megállapították a tartózkodási helyét, ahol egy ágyneműtartóban rejtőzködve találták meg. A férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Az is kiderült, hogy a Szegedi Rendőrkapitányságon több vagyon elleni bűncselekmény miatt van ellene folyamatban eljárás, a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A kisteleki nyomozók lopás vétség elkövetése miatt számoltatják el.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb