KikapcsVideo365

Születésnapi FullAnyuuuu-est után exkluzív interjút adott a népszerű édesanya a Szeged365-nek

Úristen, micsoda nőnap volt! Pénteken szó szerint felrobbant a Hungi a női erőktől! A falak beleremegtek a hihetetlen vad és szenvedélyes előadásba. A FullAnyuuuu-est a szabad nőkről szólt éppen március 8-án a Hungiban. Az előadás előtt már két héttel elfogytak a jegyek! Na, de figyelj mit kaptak a csajok!

A brutál teltházas Hungiban hömpölygött a tömeg, szó szerint tűkön ülve várták FullAnyuuuu-t, azaz Suhai Nikit, aki rendesen kiengedte a női erőt a palackból! Kiszabadult a nevetés, elszabadult a vágy, a szenvedély, a kockázat, az öröm és terítékre került a női szabadság megélésének önkifejezése is. Ezt, egy profi táncos a színpadon meg is jelenítette. A jubileumi előadást tortázással és iszonyat jó hangulattal zárták. 

Kevesen vannak, akik képesek egy ilyen mély és egyszerre közvetlen előadást tartani, de FullAnyuuuu már bizonyított. Az előadó, akinek Facebook-oldalát több mint 50 ezer ember követi, megérti a nők által megélt kihívásokat és küzdelmeket, hiszen ő maga is anya és nő. Az előadásán szóba kerültek a szívünk mélyén őrzött terhek, a kételyek és az örömök, a mindennapi hősök és az élet nagy kérdései.

“Engedjétek szabadon a vágyaitokat, és engedjétek meg magatoknak a teljes őszinteséget, mikor önmagatokkal álltok szemben a tükörben!” mondta FullAnyuuuu, és ezek a szavak igencsak felvértezték a jelenlévőket. Bőven csomagolt Niki mindenkinek útravalót a színpadi szavakból, szerintünk ez egész sokáig kitart! A következő FullAnyuuuu-estig mindenképpen.


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb