Mindenmás

Villamos és személyautó ütközött a Deák Ferenc Gimnáziumnál, a karambol következtében ki is gyulladt az autó, a villamosvezető fékezte meg a lángokat (frissítve)

Személyautó és villamos ütközött kedden kora este a Deák Ferenc Gimnázium közelében – számolt be róla több Szeged365 olvasói is. A helyszínen tartózkodó olvasóink szerint a személyautó az ütközés következtében kigyulladt, de a villamosvezetőnek sikerült megfékeznie a lángokat időben.

Baleset történt kedden kora este, fél 7 magasságában a Deák Ferenc Gimnáziumnál: személyautó és villamos ütközött össze a József Attila sugárút és a Gyevi utca kereszteződésében. Az ütközést követően az autó kigyulladt, amelyet a villamos sofőrje fékezett meg, időközben pedig a tűzoltók, a mentők és a rendőrök is a helyszínre értek.

FRISSÍTÉS (19:00) – BEFUTOTT A KATASZTRÓFAVÉDELEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYE IS

Egy menetrend szerint közlekedő villamos elé hajtott egy személyautó Szegeden, a József Attila sugárúton, a Gyevi utca közelében. Az ütközés következtében az autó motortere füstölni kezdett, amelyet a villamosvezető próbált megszüntetni, jelenleg a szegedi hivatásos tűzoltók végzik a végleges oltási munkát. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek – számolt be róla a Katasztrófavédelem.

PÓTLÓBUSZOK KÖZLEKEDNEK A VONALON

A baleset miatt Tarján és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak – közölte az SZKT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb