Mindenmás

Egy kis Egyiptom a lakásodba, jöhet? Hatalmas szőnyegvásár van a Contextnél, a legszebb darabokat most féláron szerezheted be, de már nem sokáig

Hatalmas szőnyegvásár tört ki Szegeden a Feketesas és a Teréz utcákban, a rutinos szőnyegvásárlók pedig már ebből is kitalálhatják, hogy bizony a Context követte el a dolgot. A kedvezmény cikkünk megjelenésének időpontjától számítva mindössze 10 napig él, így érdemes igyekezni: a Context Szegednél március 23-ig 50%-os kedvezményt adnak minden gyönyörű egyiptomi szőnyegre, ami azt jelenti, hogy a nappali kötelező kellékei már akár 4000 Ft-tól megvásárolhatóak náluk, a fentebb említett két helyszínen.

Valóságos szőnyeg bombát dob a szegediekre a Context, ráadásul mindezt elképesztő kedvezménnyel teszik. A lényeg nagyjából annyi, hogy bemész a kettő közül valamelyik üzletükbe és ráböksz az egyik fantasztikus egyiptomi szőnyegükre, amiből természetesen gigantikus választék van náluk. Minden ilyenre most 50%-os kedvezményt adnak, magyarul az exkluzív minőségű darabokat most féláron tudod megszerezni náluk. Ennek megfelelően a lakás elengedhetetlen kellékeinek számító szőnyegeket most akár már 4000 Forintért megkaparinthatod a Contextnek köszönhetően, akár több méretben is, kiváló minőségben.

Érdemes igyekezni, ugyanis az akció csak március 23-ig tart, eddig van időd bomba jó áron beszerezni a gyönyörű és elképesztően puha egyiptomi szőnyegkülönlegességeket, már mutatjuk is, hol tudod mindezt megtenni:

Az üzleteket itt találod:

Cím: Szeged, Teréz utca 3.

és Szeged, Feketesas utca 28.

Elérhetőség: [email protected]

A webshopot ITT éred el.

Facebook oldalt ITT találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb