Mindenmás

Végre igazi tavasz van, indulhat a felújítás! Elképesztő kedvezményekkel várja a szegedieket a Zengő Alföld

Na végre! Hogy mennyire vártuk már! Ahogy beköszöntött a tavasz és a napsütés, úgy ébredezünk mi is az otthonunk körüli tervezgetésekkel és átalakítási ötletekkel. A Zengő Alföld mindig elsők között áll az újítások terén, és most végre eljött a te időd is: kedvedre válogathatsz az új akciók és kedvezmények között, hogy új színben tündököljön otthonod!

A Zengő Alföld mindig képes megújulni és mellette folyamatosan kiszolgálni a régi és új ügyfeleiket. Tanácsokért és praktikákért is bármikor felkereshetjük őket. Legutóbb például az irodánkat újítottuk fel kicsit, amikor Békevári Tímea, a Zengő Alföld Kft. pénzügyi vezetője kalauzolt el minket a gipszkartonok világába:

A tavaszi időszak kiváló alkalom a frissítő változtatásokra, legyen szó kertrendezésről vagy otthoni felújításról. A Zengőnél mindig fontos, hogy a szegediek igényeit kielégítsék és ez most sem változik. Jöjjön akkor az a bizonyos kerti bútor, dekoráció, vagy éppen beltéri átalakítás, itt mindig megtalálod az inspirációt és a megfelelő elemeket. 

Most, hogy végre itt a csodás tavaszi idő, a Zengő még inkább kitárja kapuit azoknak, akik szeretnék felpezsdíteni életüket, akár merészebb változásokkal. Óriás választékkal és kedvezményekkel kényeztetik a szegedieket, nem beszélve, a folyamatosan bővülő készletükről. Bátran gondolkozhatsz barkácsolásban, kertépítésben, vagy belső dekorációban, náluk mindent megtalálsz, hogy otthonodat tavaszi hangulatba öltöztesd.

De száz szónak is egy a vége! A szegediek nem maradhatnak le a tavaszi megújulásról. Nézz szét a Zengő kínálatában, mert a választék náluk sosem áll meg, és mindig találsz valami újat, amitől otthonod még szebb, kényelmesebb és komfortosabb lesz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb