KikapcsSport

A Down Alapítvány tagjai lesznek a PICK Szeged vendégei a Csurgói KK elleni meccsen

Március 23-ai Csurgói KK elleni hazai bajnokira meghívta az OTP Bank – PICK Szeged a Down Alapítvány tagjait. Európa kézilabdavilágában ezen a héten a válogatott meccsek játsszák a főszerepet.

Több nemzeti együttes is olimpiai selejtezőt vív, köztük a magyar csapat, amelyben Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Szita Zoltán szerepel az OTP Bank – PICK Szegedből. Március 20-án (szerda) 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében idegenben, a PLER-Budapest otthonában lép pályára a szegedi csapat. A tét a legjobb négy közé jutás lesz.

Március 23-án (szombaton) 17 órakor viszont már hazai pályán, a PICK Arénában láthatjuk a szegedi kéziseket, akik a Csurgói KK ellen lépnek pályára.

KIVÉTELES LESZ EZ A NAP MIND A JÁTÉKOSOKNAK, MIND PEDIG A VENDÉGEIKNEK

Meghívták a Down Alapítvány tagjait. Az ország számos pontjáról érkeznek majd hozzájuk. Tizenhat szerencsés fiatal pedig a csapat tagjaival futhat majd be a pályára. Március 21. a Down-szindróma világnapja, ehhez kapcsolódik a szegedi csapat is. A játékosok felemás zokniban szerepelnek majd a találkozón és arra kérték a szurkolókat, hogy lehetőség szerint ők is így jelenjenek meg aznap a meccs helyszínén.

EGY KÖZÖS FOTÓRA MÁR ELUGROTTAK A PICK ARÉNÁBA

A héten Lea, Dávid és Balázs már ellátogatott Szegedre, készítettek egy közös fotót, videót is. Csodálattal léptek be, ámultak, hogy milyen hatalmas és szép az Aréna. Mindhárman kaptak ajándékba egy mezt, amit büszkén öltöttek magukra. Természetesen a labda is előkerült, számolatlanul termelték a gólokat, nagyon élvezték a játékot. Mosoly volt mindenki arcán. Elkészült a fotó, mint a nagyok, úgy pózoltak és kacagtak együtt – derül ki a szegedi csapat tájékoztatásából.

A bajnoki meccs szünetében a PICK Szeged Zrt. Nagy dobás játéka is róluk szól majd, most kivételesen a vendégek játszanak majd a szalámiért.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb