Szegedi Arcok

Szegedi büszkeség: Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok és dr. Szenti Szabolcs r. alezredes is kitüntetést kapott március 15-e alkalmából

2024. március 14-én a rendőrség több kollégája is elismerésben részesült kiemelkedő szakmai munkája nyomán a Rendőrségi Igazgatási Központban. Szegedi érintettek is voltak a rendezvényen dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Szenti Szabolcs r. alezredes, a Szegedi Rendőrkapitányság megbízott vezetője személyében.

Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke 2024. március 15-e alkalmából előléptette rendőr dandártábornokká dr. Pilisi Gábor r. ezredest, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét, és Vörös Ferenc r. ezredest, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.

3 ARANYTOLLAT ADOMÁNYOZTAK

Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány a Magyar Sajtó Napja alkalmából, a rendőrség sajtó és tömegkommunikációs tevékenysége támogatásában kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Rendőrségi Aranytoll emléktárgyat adományozott dr. Bagoly Bettinának a Fővárosi Főügyészség szóvivőjének, Sütő Ágnesnek, a Magyar Bankszövetség főtitkárhelyettesének és Szujó Zoltánnak, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnökének.

A bűnmegelőzés, illetve a gyermek- és ifjúságvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Petőfi Emlékplakettet adományozott három munkatársnak.

A tavalyi év végén megjelent „Rendkívüli halálesetek” című könyv megírása és kidolgozása során nyújtott kiemelkedő szakmai, valamint a rendőrség érdekében végzett, a rendőri munkát népszerűsítő tudományos tevékenysége elismeréséül Magyarország Belügyminisztere elismerésben részesítette dr. Polyák Zsolt r. dandártábornokot a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét és dr. Szenti Szabolcs r. alezredest, a Szegedi Rendőrkapitányság megbízott vezetőjét – írja a police.hu.

Az ünnepségen hatan rendőrségi főtanácsosi, tizennyolcan rendőrségi tanácsosi címet, hatan pedig belügyminisztériumi emléktárgyat vehettek át. Szakterületén végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként több munkatárs soron kívüli előléptetésben és pénz-, illetve tárgyjutalomban részesült. Gratulálunk minden elismerést kapott rendőrségi munkatársnak!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb