Kikapcs

Hosszúra nyúlt a tegnap éjszaka? A Hungiban atom buli volt! Mutatjuk az exkluzív képeket! (Galéria)

Ha tegnap este a Hungiban buliztál, akkor valószínűleg még csak most ébredezel, ugyanis tapasztalatból mondhatjuk, hogy a tömeg hajnalig csapatta. Elhoztuk nektek a különleges St. Patrick’s Night-ról készült exkluzív képeket, hogy a vasárnap délutáni kávézás mellé legyen egy kis insiráló lapozgatni való.

Az est lendülete már az első percekben átjárta a termet, ahogy a vendégek a táncparkettet megtöltötték energiával. A Hungi Vigadó mindig is híres volt a páratlan atmoszféráról, és tegnap este sem csalódhattak azok, akik erre a legendás helyszínre látogattak.

Az exkluzív rendezvény, melynek témája az ikonikus St. Patrick’s Night volt, még különlegesebb atmoszférát teremtett. Most megosztjuk veletek a buli legforróbb pillanatait exkluzív fotókon keresztül, hogy még egy kis fűszert adjunk a vasárnaphoz.

Ahogy a képeken is láthatjátok, DJ Corvin és DJ Matesz egy pillanatra sem engedte, hogy a buli hangulata akár csak egy pillanatra is visszaessen. Szerintünk mindig jó visszanézni az esti buli képeit, és látni, hogy Szegeden tudják, hogy kell igazán csapatni.

A féktelen szórakozás éjszakája után, egy dolog biztos: a Hungi Vigadó még több fergeteges élménnyel várja a bulizni vágyókat a jövő héten is! Szerdától egészen a hétvége végéig különleges programokkal és kirobbanó hangulattal vár téged is. Ne maradj le a következő buliról sem, és csatlakozz hozzánk, hogy együtt alkossunk felejthetetlen emlékeket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb