Kikapcs

Elindult a nevezés a szegedi Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztiválra

Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivált Szegeden, melyre a nevezés már elindult a fesztivál honlapján – értesült szerkesztőségünk hétfőn. Az operatőrök éves seregszemléjét október 8. és 12. között tartják meg, melyre a szervezők 2022. január 1. után készült nagyjáték-, rövid- és dokumentumfilmek nevezését várják május 31. éjfélig.

A fesztivál programjában idén is szerepel a tavaly indított Magyar Operatőrök Hete elnevezésű szekció, melynek filmjeit a beküldött alkotásokból a zsűri választja ki. A nyertest a HCA díjazza. 

TÖBB FILMMEL IS LEHET NEVEZNI

A fesztiválra műfaji és technikai megkötés nélkül egy alkotó több filmet is nevezhet a szabályzat betartásával, a nevezési lap beadásával. A végleges mezőnyt a szakmai előzsűri döntése alapján várhatóan június 17-én hirdetik ki, a kiválasztott alkotásokat, illetve egyéb szakmai és OFF programokat ezúttal is a szegedi Belvárosi Moziban rendezik meg.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb