Mindenmás

Sorjáznak a balesetek kedden reggel: felborult egy katonai jármű az M5-ösön, Balástyánál (frissítve)

Sorjáznak a balesetek kedden reggel, most kaptuk az információt, hogy átszakította a szalagkorlátot egy a katonai konvojban haladó autó az M5-ös autópályán, Balástyánál, a 145. kilométerszelvénynél, a Szegedről Budapest felé tartó oldalon – jelezte András és József olvasónk, akik szerint torlódásra lehet számítani.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte szerkesztőségünkkel, hogy az autó felborult. A forgalom a baleset ellenére halad, viszont közlekedjetek óvatosan a helyszínen.

FRISSÍTVE (08:53): FORGALOMKORLÁTOZÁSRA KELL SZÁLLÍTANI

A katasztrófavédelem azt írta, hogy a belső szalagkorlátnak ütközött a tehergépkocsi Balástyánál. A Budapest felé közlekedő jármű a baleset következtében a sztráda Szeged felé vezető pályatestére borult. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez. Az egységek áramtalanították a gépkocsit. Budapest, illetve Szeged irányába is forgalomkorlátozásra kell számítani.

FRISSÍTVE: A MAGYAR HONVÉDSÉG IS MEGSZÓLALT

A Magyar Honvédség a balesetről szóló cikkünk alatt kommentben számolt be a baleset részleteiről. Így írnak: “ma reggel, 08.00 óra körül az M5 autópálya 145-ös km kőnél Budapest irányába tartó honvédségi URAL típusú utánfutós terepjáró tehergépjármű – rakományával, egy Zenon víztisztító konténerrel – felborult. Az autó a szélső sávban közlekedett, amikor a gépjárművezető idegen tárgyat észlelt az úttesten, fékezett és manővert hajtott végre, a gépkocsit a leállósáv irányába kormányozta, azonban az autó megbillent és felborult. A teherautó fülkéjében 2 fő legénységi állományú katona utazott – a gépkocsivezető és a gépjármű kísérő, mindkettőjüket Szegedre szállították megfigyelésre. A balesetben más civil gépjármű nem érintett. A helyszíni vizsgálat és a helyreállítás nyomán okozott fennakadás kapcsán szíves megértésüket kérjük.”

Ez ma már a harmadik baleset volt, a korábbiakról itt írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb