Gasztro

A Delimonál idén (is) hamarabb érkezik a húsvét: ütött az óra, mától a pultjukban várnak az ínycsiklandó, limitált szériás húsvéti édességek

Kitört a hatalmas húsvéti láz az ÁRKÁD Szeged felső szintje mellett a Magyar Ede téren is: a mai naptól fogva a REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdák pultjaiban várnak az ínyenc, különleges és limitált szériás ünnepi édességek, na meg egy igazi, verhetetlen húsvéti klasszikus: a házi fonott kalács is. A sütik feketeöves mesterei rendesen felkötötték a felkötni valót, rögtön két vadonatúj édességgel és egy felturbózott dobostortával is készültek.

A fentebb említett két cukrászdától az elmúlt öt év során már bőven megszokhattuk, hogy az alapvetően is páratlan süti-kínálatukat szinte minden nagyobb ünnepkor még pluszban felturbózzák. Nincs ez másképp most sem, a REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászda pultjaiban a mai naptól megtalálhatóak a limitált szériás húsvéti különlegességek. Rögtön négy is van belőle, három desszert mellett egy igazi klasszikus is helyett kapott a kínálatban ezúttal. Az egyik édesség a fatörzs torta, némi genovai piskótával, rajta egy kis eperzselével, majd egy rétegnyi könnyed, vaníliás tejszínkrémmel. Répatortájuk sem utolsó: egy mandulás, fahéjas tésztából készül, a közepébe egy vaníliás barackzselé van sütve, a tetejére pedig egy fehércsokis-vaníliás tejszínhab kerül. Mindezek mellett a kínálat részét képezi még az ünnepi dobostorta némi extrával, illetve a házi fonott kalács is. Leírni már leírtuk, de a kis remekműveket természetesen meg is mutatjuk:

A húsvéti, limitált szériás különlegességeket ér betámadni, ugyanis megtalálhatóak a DELIMO és REÖK Kézműves Cukrászdák pultjában, itt találod őket:

REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2

Delimo Cukrászdát pedig itt:

Árkád Szeged, Londoni körút 3

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb