Szegedi Arcok

Ilyet még nem pipáltunk! Szegedre jött Dave Bautista és itt is dolgozik – megtaláltuk a Marvel filmekből ismert színész hasonmását

Ez szinte hihetetlen! Megtaláltuk a Marvel filmekből jól ismert karaktert, Drax alakját megformáló színész, Dave Bautista hasonmását Szegeden! Bartalos Tamás sokáig nem is volt tudatában az eszméletlen hasonlóságnak, sokáig Dwayne Johnsonhoz (becenevén The Rock, vagyis A Sziklához) hasonlították, ám mára kiderült annál is szembetűnőbben, kiköpött mása Dave Bautistának.

ELŐSZÖR NEM IS TUDTA, MIÉRT SUGDOLÓZNAK ANNYIAN, HA MEGLÁTJÁK

Mint Bartalos Tamás beszélgetésünk során elmondta nekünk, biztonsági őrként dolgozik a szegedi éjszakában, s munkája során többször arra lett figyelmes, hogy a fiatalok összesúgnak, ha meglátják, kikerekedett szemekkel nézik őt. Először nem is értette, miért, hiszen sosem volt rajongója a Marvel filmeknek, így nem is ismerte A galaxis őrzői ikonikus karakterét, Drax-et, vagy az őt alakító színészt, Dave Bautista-t. Pedig a hasonlóság kettejük között már-már félelmetes, mintha csak ikrek lennének, mutatjuk máris. Első képünkön Bartalos Tamást, a másodikon az igazi Dave Bautista-t láthatjátok:

PROFI SMINKES VÁLTOZTATTA ÁT DRAX-É

Ugye, hogy félelmetes a hasonlóság? Tamás is ledöbbent, amikor munkája során az egyik alkalommal valaki odament hozzá és megkérdezte tőle, hogy tudja-e, hogy nagyon hasonlít Dave Bautista-ra. Tamás akkor keresett rá a színészre az interneten, és nyert értelmet számára, mit láttak benne a fiatalok oly sokszor. Farsang alkalmával pedig el is határozta, kimaszkírozza magát Drax-nek. Egy profi sminkes segítségével pedig egycsapásra (ami valójában több órás sminkelést jelentett) átváltozott a szupehősfilm közkedvelt, túlzott önbizalmáról és masszív naivitásáról, valamint jó szívéről ismert karakterévé. Mint mondta, aznap Drax-ként járt-kelt Szeged utcáin, sőt még dolgozni is úgy ment, sokakat lenyűgözve ezzel. Az eredmény pedig magáért beszél:

MINT KIDERÜLT, TÖBB KÖZÖS VONÁSUK IS VAN

Tamás azt is elárulta, nemcsak külsőleg, belsőleg is talált nem egy hasonlóságot Dave Bautista és saját maga között: mindketten szeretik a sportot, nagy állatbarátok, imádják a kutyákat és a lovakat, és mindketten rajongói a Chopper motoroknak is.

A képeket köszönjük Bartalos Tamásnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb