Sport

Irány a Magyar Kupa négyes döntő! Győzött a Pick Szeged a PLER otthonában

Magabiztos győzelemmel az OTP Bank – PICK Szeged kiharcolta a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutást. A PLER otthonában 38-31-re nyertek a Kékek!

A tét nem kisebb volt, mint a négy közé jutás. Ezt a feladatot teljesítették a szeegdi srácok, magabiztos győzelemmel harcolták ki a továbbjutást, a PLER-Budapest otthonában. Bánhidi Bence, Miguel Martins, Mario Sostaric és Emil Imsgard kapott pihenőt, ők nem is tartottak a csapattal, így két PICK Akadémia játékos, Fekete Gellért és Tisza Levente került be a keretbe. 

Hatalmas taps fogadta a csapat magyar válogatott tagjait – mindannyian ajándékot is kaptak az olimpiai részvétel kiharcolásáért -, szép gesztus volt a hazai közönségtől, írták beszámolójukban a Kékek. 

ÖSSZEGZÉS

PLER-Budapest-OTP Bank – PICK Szeged 31–38 (17–19)
Magyar Kupa, negyeddöntő, Budapest, Bud Aréna, 800 néző. Vezette: Hargitai. Markó.
PLER: Kránitz – Szkokán 1, Markez 3, Groff 1, Farkas, Simotics 5, Andelic 2. Csere: Borsos (kapus), Vízler 1, Sunajko 4, Zalai 2, Várszegi 6/4, Fodor 3, Chaouachi 2, Bak, Fekete Á. 1. Vezetőedző: Lepsényi Sándor. 
OTP Bank – PICK Szeged: Mikler – Szilágyi 7/4, Stepancic 3, Bombac 5, Kalaras 2, Mackovsek 2, Frimmel 11. Csere: Nagy M. (kapus), Gaber 2, Garciandia 4, Bodó, Szita 2, Molina, Jelinic, Tisza. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Hétméteres: 5/4, ill. 4/4
Kiállítás: 6, ill. 8 perc

Forrás és fotó: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb