Smart Szeged

Na ezt figyeld Szeged! AI – mesterséges intelligencia képzés és előadás a Délvidék Házban

A jövő már itt van, és a mesterséges intelligencia (AI) új korszakot hoz az életünkbe, beleértve a Kárpát-medence magyarságát is. Ezért hozták létre a Délvidék Házban megrendezésre kerülő kétnapos AI előadást és képzést, melynek célja, hogy részletes betekintést nyújtson az AI világába és alkalmazási területeibe.

Brillmann Zsolt, az AI kutatója, két alkalommal 2-2 órás előadást tart, melynek során áttekintést ad az AI alapjairól, valamint bemutatja a legfrissebb trendeket és alkalmazási területeket. Az első napon felfedezzük az AI lehetőségeit a képalkotás és -szerkesztés terén, míg a második napon megismerkedünk az AI szövegalkotásban rejlő potenciállal.

Az előadások során Brillmann Zsolt gyakorlati példákon keresztül mutatja be az AI képességeit, és kitér arra, hogy miért kiemelten fontos a magyar nyelv használata az AI-ban. Az előadások minden érdeklődő számára nyitottak, beleértve kezdőket és haladókat egyaránt.

Időpont: 2024. március 25–26., 17-19 óra között
Helyszín: Délvidék Ház, Közép fasor 1-3., Szeged
Regisztráció: A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Délvidék Házban, nyitvatartási időben (H-P 8.00-16.00) lehet.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy első kézből értesülj az AI legújabb fejlesztéseiről és alkalmazásairól! Gyere el, és légy részese ennek a forradalmasító eseménynek!

Kapcsolat:

  • Címünk: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
  • Email: [email protected]
  • Telefon: +36 62/592-800
  • Légy részese az AI forradalmának!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb