Kikapcs

Vigyázz, KRESZ, rajt – idén is lesz „Közlekedik a család” Szegeden, egy Škoda Scala autót lehet nyerni az országos döntőn

Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében idén is megszervezi a vármegyében élőknek a Közlekedik a család vetélkedőjét.

Mint megtudtuk, a már évek óta népszerű megmérettetés elsősorban a biztonságos és balesetmentes közlekedést célozza, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára irányítja a figyelmet.

B KATEGÓRIÁS VEZETŐI ENGEDÉLY KELL

A szerkesztőségünknek küldött közleményből kiderült, hogy azon családok jelentkezhetnek, amelyek legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. Jelentkezni lehet a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, vagy a vetélkedő napján, a helyszínen. A verseny 2024. május 04-én lesz 9.00 órakor a Napfény Park Bevárásló központ TESCO parkolójában.

AUTÓT LEHET NYERNI

A vármegyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Csongrád-Csanád vármegyét a 2024. augusztus 24-25-én megrendezett országos döntőn. Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Škoda Scala típusú személygépkocsi lesz.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szeretettel várja a versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, magukat megmérettetni vágyó családok jelentkezést!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb