Mindenmás

Több megyét átívelő rendőrségi akció volt szerdán: Szegeden is lecsaptak a kábítószer-kereskedőkre

Több megyét átívelő rendőrségi akció volt szerdán: Szegeden is lecsaptak a kábítószer-kereskedőkre, értesült szerkesztőségünk. Információink szerint 35 kilós fogása volt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak.

Az ügyben felvettük a kapcsolatot az illetékes hatósággal, akik megerősítették számunkra az esetet. Az alábbi választ kaptuk az ORFK Kommunikációs Szolgálatától:

FOLYAMATBAN LÉVŐ BÜNTETŐELJÁRÁSBAN INTÉZKEDTEK

“Az ORFK Kommunikációs Szolgálatához érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a tegnapi  nap folyamán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai több helyszínen hajtottak végre helyszíni intézkedéseket egy folyamatban lévő büntetőeljárásban. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb felvilágosítást nem áll módunkban adni” – írták válaszlevelükben.

FEBRUÁRBAN SZEGEDEN ÉS BÉKÉSCSABÁN RAZZIÁZTAK A RENDŐRÖK

Kábítószer-terjesztő hálózatot számolt fel a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság februárban, két akcióban nyolc drogkereskedelemmel gyanúsítható embert vettek őrizetbe – közölték a police.hu oldalon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb