Sport

Ez mindent visz: Bodó Ricsi fenomenális show-t csinált az olimpiai kijutás után a tatabányai csarnokban (videóval)

Miután a magyar férfi kézilabda-válogatott hihetetlen izgalmakat hozó mérkőzésen kiharcolta az olimpiai kvótát, óriási ünneplés vette kezdetét a tatabányai csarnokban. A meccs után természetesen nem maradhatott el és felcsendült a Soho Party legendás dala, “Az éjjel soha nem érhet véget” – kezdetű örökzöld sláger, amit a csapat együtt énekelt a drukkerekkel. Bodó Richárd, válogatott kézilabdázó, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa pedig egy fenomenális, különönleges show-t csinált az olimpiai kijutás utáni ünneplésben, amit az M4 Sport videójában meg is örökített.

A magyar férfi kézilabda-válogatott 30–27-re legyőzte Portugáliát a sorsdöntő olimpiai selejtezőn, így kijutott a párizsi játékokra. A magyar férfiválogatott eddig nyolc alkalommal szerepelt az olimpián – legutóbb 12 évvel ezelőtt Londonban -, eddigi legjobb eredménye az 1936-os, az 1980-as, az 1988-as, a 2004-es és a 2012-es negyedik helyezés.

Így nem csoda, hogy óriási ünneplés tört ki a stadionban. Főleg amikor Bodó Richárd, válogatott kézilabdázó, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa harsogta “Az éjjel soha nem érhet véget” dalszöveget, majd beatboxolni kezdett a közönségnek. A fenomenális pillanatokat mutatjuk máris nektek:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: m4sport.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb