Szegedi ArcokVideo365

“Szenvedélyünk a tisztaság” – csapj le a tavaszi kedvezményekre a Higiénia Trade Hungary Kft-nél, ahol mindenki a Te ragyogó vállalkozásodért dolgozik

Végre megérkezett a jó idő Szegedre, s ezzel együtt eljött a tavaszi nagytakarítás ideje, nemcsak a háztartásokban, hanem a legtöbb cég és szolgáltató életében is. Őket várja hatalmas tisztítószer és higiéniás termékkínálatával az ízig-vérig szegedi vállalkozás, a Higiénia Trade Hungary Kft.. A Kereskedő Közben található nagykereskedelmi és ellátó üzlet szenvedélye a tisztaság, a családias vállalkozás valamennyi tagja tiszta szívvel azért dolgozik, hogy a leghatékonyabb és legmodernebb termékeket kínálják ügyfeleiknek, hiszen a ragyogó tisztaság nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, de lelkünknek is felüdülés ilyen környezetbe csöppenni, legyen szó intézményekről, éttermekről, vagy akár szállásadó helyekről. Missziójukról a Higiénia Trade Hungary Kft. alapító tulajdonosával, Dencs Károllyal beszélgettünk. 

A vállalkozás története már évtizedekre nyúlik vissza. Mint Dencs Károlytól megtudtuk, 2002-ben egy másik cég alkalmazottjaként ismerkedett meg a tisztítószerek világával, s azonnal beleszeretett ebbe a milliőbe. Mikor már úgy érezte, elegendő tudást és tapasztalatot szerzett a higiéniai termékekről, egyéni vállalkozóként kezdett el tevékenykedni, majd körülbelül három éve alakultak át Kft-vé, ahol azóta is a tisztaság bajnokaiként hatalmas kínálattal szállnak szembe mindennemű szennyeződéssel, higiéniai termékeikkel pedig még komfortosabbá varázsolják ügyfeleik vendégkörének mindennapjait. 

A CSALÁDIAS VÁLLALKOZÁS MINDEN TAGJÁNAK SZENVEDÉLYE A TISZTASÁG

Ebben pedig nagy segítséget nyújt Károlynak összetartó csapata, akiknek a tulajdonoshoz hasonlóan ugyanúgy szenvedélyük a tisztaság. “A testvérem, Péter, körülbelül nyolc éve dolgozik velem értékesítési vezetőként, ahogy a párom is oszlopos tagja cégünknek, de akire a legbüszkébb vagyok, az az édesanyám, aki a kezdetek óta erősíti a csapatunkat, s most már nyugdíjasként is teljes odaadással velünk, a szegedi vállalkozásokért dolgozik. Nem utolsó sorban pedig munkatársainkkal is olyan jó kapcsolatot ápolunk, mintha egy nagy család lennénk” – mondta el Károly. 

A TISZTASÁG PARTNEREI MI VAGYUNK

Hozzátette, nagy energiát fektetnek abba, hogy az ügyfelek igényeit meghallgatva, az ő kéréseiknek, elképzeléseiknek megfelelően alakítsák ki portfóliójukat. Ennek megfelelően, a Higiénia Trade Hungary Kft. elképesztően nagy kínálattal, 6-700 raklapos azonnali árukészlettel várja a tisztaság iránt és a minőségi termékek felé elkötelezett vásárlóikat. “Így biztosítjuk a partnerek számára, hogy ők azzal tudjanak foglalkozni, amihez értenek, a higiéniát bízzák teljes mértékben ránk, mert a tisztaság partnerei mi vagyunk” – árulta el Károly. 

A TAVASZI MEGÚJULÁS JEGYÉBEN IGEN KEDVEZŐ AKCIÓKKAL VÁRJÁK PARTNEREIKET

A tavasz beköszöntével pedig, ami a megújulás, a nagytakarítások időszaka, nem maradhatnak el az óriási akciók sem. Mint Károly elárulta, több, kedvező csomagajánlattal várják partnereiket. A tisztítószer csomagban például az ilyenkor legfontosabb és legszükségesebb termékeket válogatták össze, mint a mosogatószer, a virág illatú padló felmosó, az ablaktisztító, illetve a cégek és intézmények részére kéztörlő és toalettpapír akciókkal is készültek.  

Ha kíváncsi vagy a Higiénia Trade Hungary Kft. óriási termék kínálatára, lesd meg videónkban a készletet, miközben még többet megtudhatsz a családi vállalkozás születéséről és filozófiájáról.  

Ha pedig vásárolnál, lecsapnál a tavaszi akciókra, itt találod őket:

Higiénia Trade Hungary Kft.

Szeged, Kereskedő köz. 4.,

Telefonszám: 20/360-4007

Email cím: [email protected]

Weboldal: higieniatrade.hu

Operatőr: Galyas Richárd

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb