Mindenmás

Most történt: egy magyar rally verseny autósa a nézők közé hajtott, többen meghaltak (frissítve)

Súlyos, több áldozatot követelő baleset szakította félbe a 11. Esztergom-Nyerges Rally versenyt. Úgy tudni, az egyik autó a nézők közé hajtott.

AZ EGYIK JÁRMŰ LESODRÓDHATOTT AZ ÚTRÓL

Az eddigi adatok szerint a rally versenyen részt vevő egyik jármű eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról – írja a Police.hu.

NÉGYEN MEGHALTAK, HETEN PEDIG MEGSÉRÜLTEK-BEFUTOTT EGY KÖZLEMÉNY A MENTŐSÖKTŐL (FRISSÍTVE)

A jelenlegi információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek. Sokan azonnal a sérültek segítségére siettek és értesítették a mentőket. A helyszínre összesen 4 mentőhelikopter és 8 mentőegység érkezett. Az életmentők azonnal megkezdték a 12 sérült ellátását, akik közül hatan könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg egy felnőttet súlyos-, egy gyermeket életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. Az egységek négy sérült újraélesztését kezdték meg a baleset helyszínén, azonban sérüléseik súlyossága miatt sajnos az emelt szintű ellátás sem vezetett sikerre- írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán.

A BALESET LÁBATLAN ÉS BAJÓT KÖZÖTT TÖRTÉNT

A baleset Lábatlan és Bajót között történt. Egyelőre az Arrabona Rally Club Facebook-oldalán annyit írt, hogy jelenleg is folyik a sérültek ellátása. Nem sokkal később közzétették a felügyelő testületi határozatot a verseny leállításáról.

Amint többet megtudunk a körülményekről és a balestről, frissítjük cikkünket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb